دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸
گردهمایی معاونین پژوهش حوزه های علمیه هندوستان

حوزه، گردهمایی معاونین پژوهش حوزه های علمیه منتخب هند با حضور و سخنرانی رئیس جامعةالمصطفی - نمایندگی هندوستان برگزار گردید.

به گزارش گروه ترجمۀ خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین سید کمال حسینی در این گردهمایی با تکیه بر آیات و روایات، اهمیت پژوهش در اسلام را تبیین نمود و در ادامه ضمن تعریف پژوهش و تحقیق، بر ارزشمندی یک کار پژوهشی به دو مسئله انتخاب موضوع و نتیجه و آثار مترتب بر موضوع منتخب تاکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: امر تحقیق در حوزه های علمیه به دینداری و سعادت انسان ها مربوط می شود و این مهم بعنوان مادر همه پژوهش ها، نیازمند روش شناسی پژوهش و تحقیق می باشد که باید به همه طلاب و اساتید روش تحقیق و پژوهش را آموزش داد تا بتوانند در مسائل دینی پژوهشگر و محقق به روز شوند.

رئیس جامعه المصطفی نمایندگی هندوستان در توصیه پایانی یادآور شد: پژوهش در علوم دینی، هم فضیلت هست و هم ضرورت زیرا بینش آفرین و دانش افزاست.

منبع:https://news.miu.ac.ir/?p=48748

گردهمایی معاونین پژوهش حوزه های علمیه هندوستان

گردهمایی معاونین پژوهش حوزه های علمیه هندوستان

گردهمایی معاونین پژوهش حوزه های علمیه هندوستان

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha